Відкрити категорії
Рулети з яловичини
- Переглянути -
Переглядів: 3 716   |  Коментарів 0
Медальйони з фаршу у беконі
- Переглянути -
Переглядів: 4 687   |  Коментарів 0
Шашлик на паличці з фаршу на сковороді
- Переглянути -
Переглядів: 4 061   |  Коментарів 0
Як приготувати пасту Болоньєзе
- Переглянути -
Переглядів: 6 242   |  Коментарів 0
Салат лише із трьох інгредієнтів без майонезу
- Переглянути -
Переглядів: 6 414   |  Коментарів 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Страви з яловичини кулінарні рецепти

М'ясо - один з найбільш смачних і корисних продуктів харчування, яке повинне бути присутнім в щоденному харчовому раціоні людини. Більшість людей між свининою і яловичиною обирають друге, а все тому,що воно переважає як і відмінними смаковими якостями, так і є джерелом багатьох незамінних білків, мінеральних солей і вітамінів.

Щоб приготувати смачну і корисну страву з яловичини потрібно вміти купити гарне, придатне м'ясо, і правильно його приготувати. Консистенція, смак і запах яловичини безпосередньо залежать від віку і статі тварини.

У молодих корів м'ясо має блідо-рожевим кольором, після приготування зберігає ніжність і м'якість, у дорослих тварин-м'ясо темного,червоного кольору, воно забирає більше часу на приготування, так як більш жорстке, самим корисним і смачним є телятина (м'ясо телят-молочників).

Існує безліч страв, які можна приготувати з яловичини.


Для кожного з них потрібно вміти правильно підібрати частину туші.

Для приготування прозорих бульйонів і різних супів потрібно брати м'ясо на кості: огузок, задню частину стоколосу, також можна приготувати з реберного розділу лопаткової частини туші і пашини.

Для борщу треба брати більш жирне яловиче м'ясо - передню частину грудинки. Якщо ви задумали приготувати смажені страви з цілісних шматків м'яса - вам відмінно підійдуть: внутрішня частина стоколосу, верхня частина поперекову частину і, звичайно ж, вирізка.

Для тушкованої м'ясної страви візьміть зовнішню частину стоколосу або грудинку.
Щоб отримати фарш, січену натуральну масу - подрібніть нижню частину поперекову частину, огузок, плечову частину, пашину, м'якоть з голяшки і зраза.

Контакти: shefkuhar2@gmail.com