Відкрити категорії
Кров'яна ковбаса

Кров'яна ковбаса

Кров'яна ковбаса - домашня і смачна і тільки з натуральних продуктів.

- Переглянути -
Переглядів: 11844   |  Коментарів 0
Рулька

Рулька

Апетитний шматок м'яса з застромленим у нього ножем, обкладений овочами і свіжою зеленню, розбурхає апетит у кого завгодно. Та і на Новорічному столі виглядатиме достойно. Зазвичай рулька подається в поєднанні з декількома соусами відразу - це може бути хрін, гірчиця, аджика, та інші гостро кислі соуси. 

Весь процес приготування складається з трьох етапів:
Замаринувати ногу бажано на добу, але можна і просто на ніч.
Відварити рульку до максимального розм'якшення. Не забуваємо, що це все-таки нога, і по можливості передня, а, отже, досить жорстка частина тулуба.
І нарешті, запекти свинячу ногу, періодично змащуючи її глазур'ю.

- Переглянути -
Переглядів: 10263   |  Коментарів 0
Картопля з беконом у фользі

Картопля з беконом у фользі


Картопля з беконом у фользі смачна та ситна. Картопелька просочується ароматом беконуі виходить - пальчики оближеш. Її можна подавати як самостійне блюдо зі свіжими овочами.

- Переглянути -
Переглядів: 12079   |  Коментарів 0
Свинячі реберця в пиві

Свинячі реберця в пиві


Свинячі реберця в пиві - ідеальна закуска для чоловічої компанії, хоча, думаю, і багатьом жінкам доведеться за смаком.

- Переглянути -
Переглядів: 5962   |  Коментарів 0
Смачні свинячі реберця

Смачні свинячі реберця


Свинячі реберця! Улюблене багатьма блюдо. Існує безліч рецептів їх приготування. У кожної господині є свій самий перевірений та улюблений. Цей рецепт також дуже смачний.

- Переглянути -
Переглядів: 8979   |  Коментарів 0
1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 20
Контакти: wagcooking@gmail.com