Кров'яна ковбаса - домашня і смачна і тільки з натуральних продуктів.
Апетитний шматок м'яса з застромленим у нього ножем, обкладений овочами і свіжою зеленню, розбурхає апетит у кого завгодно. Та і на Новорічному столі виглядатиме достойно. Зазвичай рулька подається в поєднанні з декількома соусами відразу - це може бути хрін, гірчиця, аджика, та інші гостро кислі соуси.
Весь процес приготування складається з трьох етапів:
Замаринувати ногу бажано на добу, але можна і просто на ніч.
Відварити рульку до максимального розм'якшення. Не забуваємо, що це все-таки нога, і по можливості передня, а, отже, досить жорстка частина тулуба.
І нарешті, запекти свинячу ногу, періодично змащуючи її глазур'ю.
Картопля з беконом у фользі смачна та ситна. Картопелька просочується ароматом беконуі виходить - пальчики оближеш. Її можна подавати як самостійне блюдо зі свіжими овочами.
Свинячі реберця в пиві - ідеальна закуска для чоловічої компанії, хоча, думаю, і багатьом жінкам доведеться за смаком.
Свинячі реберця! Улюблене багатьма блюдо. Існує безліч рецептів їх приготування. У кожної господині є свій самий перевірений та улюблений. Цей рецепт також дуже смачний.