Відкрити категорії
Свинячі відбивні
- Переглянути -
Переглядів: 3473   |  Коментарів 0
Свинина з квасолею
- Переглянути -
Переглядів: 65016   |  Коментарів 0
Ребра під цибулею

Ребра під цибулею

 

Якщо хочете добре нагодувати своїх чоловіків приготуйте ребра під цибулею.

- Переглянути -
Переглядів: 7104   |  Коментарів 0
Кров'яна ковбаса

Кров'яна ковбаса

Кров'яна ковбаса - домашня і смачна і тільки з натуральних продуктів.

- Переглянути -
Переглядів: 10231   |  Коментарів 0
Рулька

Рулька

Апетитний шматок м'яса з застромленим у нього ножем, обкладений овочами і свіжою зеленню, розбурхає апетит у кого завгодно. Та і на Новорічному столі виглядатиме достойно. Зазвичай рулька подається в поєднанні з декількома соусами відразу - це може бути хрін, гірчиця, аджика, та інші гостро кислі соуси. 

Весь процес приготування складається з трьох етапів:
Замаринувати ногу бажано на добу, але можна і просто на ніч.
Відварити рульку до максимального розм'якшення. Не забуваємо, що це все-таки нога, і по можливості передня, а, отже, досить жорстка частина тулуба.
І нарешті, запекти свинячу ногу, періодично змащуючи її глазур'ю.

- Переглянути -
Переглядів: 8445   |  Коментарів 0
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 20
Контакти: wagcooking@gmail.com