Свинячі реберця в пиві
Інгредієнти:
Свинячі реберця- 0,5 кг.,
Пиво світле - 200 мл.,
Борошно - 3 ст. л.,
Часник - 3 зубчики,
Олія соняшникова - 3 ст. л.,
Сіль, перець.
Спосіб приготування:
Свинячі реберця солимо, перчимо, обвалюємо в борошні й обсмажуємо 2 хвилини з кожного боку на соняшниковій олії, температуру смаження краще зробити побільше.
Обсмажені реберця викладаємо у змащену олією форму, кладемо кілька зубчиків часнику, розрізаних вздовж.
Додаємо пиво так, щоб воно на 70% приховувало м'ясо. І відправляємо в духовку при температурі 180 °С на 1 годину. Через кожні 20 хвилин м'ясо перевертаємо.
Свинячі реберця в пиві готові. Подавати гарячими.
Смачного!