Відкрити категорії

Запечені фаршировані печериці


Запечені фаршировані печериці


Інгредієнти:
Гриби печериці 500 г
Свинина м'якоть 380 г
Сир Пармезан 35 г
Сіль щіпка
Перець чорний мелений щіпка
Олія оливкова 1 ст. л.
Цибуля ріпчаста 0.5 шт.

Спосіб приготування:
Для приготування запечених фаршированих шампіньйонів нам знадобиться свинина м'якоть, свіжі шампіньйони, цибуля ріпчаста, сіль, чорний мелений перець, сир пармезан, оливкова олія.

У печериць акуратно відокремлюємо капелюшки від ніжок. Ніжки нам не знадобляться, а ось із капелюшків знімаємо шкірку.

Запечені фаршировані печериці

Рекламний блок

Свинячу м'якоть пропускаємо через м'ясорубку з дрібною решіткою, ріпчасту цибулю подрібнюємо, з'єднуємо з фаршем, солимо й перчимо.

Запечені фаршировані печериці



Перемішуємо фарш.

Запечені фаршировані печериці



У кожний капелюшок печериці викладаємо м'ясний фарш з гіркою, надаючи їм вигляд кульки. Збризкуємо нафаршировані гриби оливковою олією.

Запечені фаршировані печериці



Сир пармезан натремо на дрібній терці, розкладаємо натертий сир на кожен гриб, намагаючись максимально покрити м'ясний фарш.

Запечені фаршировані печериці



Запікаємо в розігрітій до 200 °С духовці близько 20 хвилин (можна під грилем). Подаємо запечені фаршировані печериці гарячими відразу після приготування.

Запечені фаршировані печериці



Смачного!

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/zapechjonnye-farshirovannye-shampinony

Рекламний блок
Запечені фаршировані печериці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Лариса
о, вкуснятина
фото
admin
Лариса, Смачного wink
фото
Ольга
дуже смачно, молодець
Додати коментар
Ваше ім'я:
Напишіть слово "Смачно" без кавичок

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua