Відкрити категорії

Запечені фаршировані печериці




Інгредієнти:
Гриби печериці 500 г
Свинина м'якоть 380 г
Сир Пармезан 35 г
Сіль щіпка
Перець чорний мелений щіпка
Олія оливкова 1 ст. л.
Цибуля ріпчаста 0.5 шт.

Спосіб приготування:
Для приготування запечених фаршированих шампіньйонів нам знадобиться свинина м'якоть, свіжі шампіньйони, цибуля ріпчаста, сіль, чорний мелений перець, сир пармезан, оливкова олія.

У печериць акуратно відокремлюємо капелюшки від ніжок. Ніжки нам не знадобляться, а ось із капелюшків знімаємо шкірку.


Запечені фаршировані печериці



Свинячу м'якоть пропускаємо через м'ясорубку з дрібною решіткою, ріпчасту цибулю подрібнюємо, з'єднуємо з фаршем, солимо й перчимо.



Перемішуємо фарш.



У кожний капелюшок печериці викладаємо м'ясний фарш з гіркою, надаючи їм вигляд кульки. Збризкуємо нафаршировані гриби оливковою олією.



Сир пармезан натремо на дрібній терці, розкладаємо натертий сир на кожен гриб, намагаючись максимально покрити м'ясний фарш.



Запікаємо в розігрітій до 200 °С духовці близько 20 хвилин (можна під грилем). Подаємо запечені фаршировані печериці гарячими відразу після приготування.



Смачного!

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/zapechjonnye-farshirovannye-shampinony

Запечені фаршировані печериці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Лариса
о, вкуснятина
фото
admin
Лариса, Смачного wink
фото
Ольга
дуже смачно, молодець
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com