Відкрити категорії

Шашлик в банці в духовці




Сьогодні рецепт приготування шашлику зі свинини в банці в духовці. Виходить дуже м’яке, смачне і апетитне м'ясо.

Інгредієнти:
свинина - 1 кг;
ріпчаста цибуля - 4 шт.;
рис (можна і без нього) - 230 г;
копчене сало - 200 г;
гірчиця - 1 ст. л.;
сік лимона - 1 ст. л.;
яблучний оцет - 1 ст. л.;
перець чорний мелений, сіль, приправи - за смаком.

Процес приготування шашлику в банці в духовці.


Нарізати м'ясо на кубики розміром приблизно 4 х 4 см.

1


Цибулю нарізати кільцями.

2

До половини м'яса додати половину нарізаної цибулі та замаринувати в суміші соку лимона, перцю і гірчиці.

3


До другої половини м'яса додати іншу нарізану цибулю і замаринувати в суміші приправ, чорного перцю і яблучного оцту. Залишити все замариноване м'ясо на одну годину.

4


Нарізати копчене сало.

5


Замариноване м'ясо посолити за смаком і дати постояти ще 15 хвилин. Потім його потрібно нанизувати на дерев'яні шпажки по 4 шматочки м'яса на кожну, чергуючи з копченим салом.

6


На дно трилітрової банки насипати півсклянки рису, зверху викласти цибулю з маринаду, поставити шпажки з м'ясом в банку вістрям вгору.

7


Горло банок закрити двома шарами фольги і зробити кілька отворів. Поставити банку в холодну духовку і будемо запікати шашлик при температурі 220 градусів Цельсія протягом 1 години. Потім вимкнути духовку і залишити шашлики ще на 15 хвилин для охолодження.

8


Подаємо шашлик із зеленню, кетчупом і рисом.

9


Смачного!


Шашлик в банці в духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com