Страви зі свинини кулінарні рецепти.
У цьому розділі представлені рецепти страв із свинини, приготовлених на сковороді, в духовці і на мангалі. Всі рецепти є перевіреними, тобто, по цих рецептах реально були приготовлені і сфотографовані страви.
Православним пощастило - немає ніяких заборон на вживання свинини в їжу, як, наприклад, у мусульман або іудеїв. І не дивно. Адже неможливо відмовитися від смачного і ніжного шматочка будь-якої страви зі свинини.
І неважливо - чи використовували ви рецепти з фото других страв з смаженим м'ясом або вареним, тушкованим або запеченим. Смак, аромат і насолода гарантовані! Тим не менш, нагадаємо, що жирні частини свинини зазвичай смажать без олії, а пісні - тушкують або запікають. Оскільки страви самі по собі дуже поживні, то гарніром повинні служити легкі, незначні по калорійності продукти: овочі, гриби, легкі каші. А підтримає застілля келих червоного вина або пива.
Проблем з приготуванням зазвичай не виникає навіть у початківців кулінарів. Зазвичай перед приготуванням страви зі свинини м'ясо піддають попередній обробці. Його не просто промивають і обсушують, але і маринують або обсмажують на сковороді без жиру. Маринувати свинину слід в два етапи: пару годин при кімнатній температурі, потім - ще кілька годин у холодильнику.
М'ясо саме по собі дуже соковите і ніжне, а випливає в процесі готування жирок, який відмінно доповнить будь-який маринад або соус. Безліч рецептів з фото других страв зі свинини пропонує в якості заправки апельсиновий сік, пиво або біле вино (червоне - не рекомендується). Відмінний маринад для цього м'яса виходить із суміші лимонного соку з яблучним оцтом.
Для підкреслення смаку страв зі свинини обов'язково використовують різноманітні прянощі і приправи. Можна натерти сумішшю перців - чорного, червоного, білого і паприки; або просто часником. Часником можна і нашпигувати свинину - його присмак пошириться глибоко в м'ясо, що, безсумнівно, додасть пікантності страві.
І звичайно, потрібно точно знати, коли ваша страва зі свинини готова: якщо ніж чи виделка легко входять в шматок м'яса, і з нього витікає прозорий сік - можна накривати на стіл.
Православним пощастило - немає ніяких заборон на вживання свинини в їжу, як, наприклад, у мусульман або іудеїв. І не дивно. Адже неможливо відмовитися від смачного і ніжного шматочка будь-якої страви зі свинини.
І неважливо - чи використовували ви рецепти з фото других страв з смаженим м'ясом або вареним, тушкованим або запеченим. Смак, аромат і насолода гарантовані! Тим не менш, нагадаємо, що жирні частини свинини зазвичай смажать без олії, а пісні - тушкують або запікають. Оскільки страви самі по собі дуже поживні, то гарніром повинні служити легкі, незначні по калорійності продукти: овочі, гриби, легкі каші. А підтримає застілля келих червоного вина або пива.
Легкість приготування свинини.
Проблем з приготуванням зазвичай не виникає навіть у початківців кулінарів. Зазвичай перед приготуванням страви зі свинини м'ясо піддають попередній обробці. Його не просто промивають і обсушують, але і маринують або обсмажують на сковороді без жиру. Маринувати свинину слід в два етапи: пару годин при кімнатній температурі, потім - ще кілька годин у холодильнику.
М'ясо саме по собі дуже соковите і ніжне, а випливає в процесі готування жирок, який відмінно доповнить будь-який маринад або соус. Безліч рецептів з фото других страв зі свинини пропонує в якості заправки апельсиновий сік, пиво або біле вино (червоне - не рекомендується). Відмінний маринад для цього м'яса виходить із суміші лимонного соку з яблучним оцтом.
Для підкреслення смаку страв зі свинини обов'язково використовують різноманітні прянощі і приправи. Можна натерти сумішшю перців - чорного, червоного, білого і паприки; або просто часником. Часником можна і нашпигувати свинину - його присмак пошириться глибоко в м'ясо, що, безсумнівно, додасть пікантності страві.
І звичайно, потрібно точно знати, коли ваша страва зі свинини готова: якщо ніж чи виделка легко входять в шматок м'яса, і з нього витікає прозорий сік - можна накривати на стіл.