Відкрити категорії
Сьомга в білому вині з овочами


Інгредієнти:
Сьомга (стейки) - 2 шт. (~ 400г)
Болгарський перець - 2 шт.
Цибуля - 1 шт.
Маслини (з кісточкою) - 80г
1-2 "кружка" лимона + лимон для подачі
Біле сухе вино - 150 мл
Часник - 2 часточки
Оливкова олія - 3 ст. л.
Сіль, мелений чорний перець, невеликий пучок петрушки

- Переглянути -
Переглядів: 46 086   |  Коментарів 0
Риба тушкована під соусом

Риба тушкована під соусом


Інгредієнти:
На 1 кг риби знадобиться:
4 - 5 відварених картоплин,
1 ст. вершків,
2 жовтки,
100 г вершкового масла,
100 г тертого сиру,
1 ст.л. борошна,
Сіль, перець

- Переглянути -
Переглядів: 7 347   |  Коментарів 0
Судак, тушкований у сметані по-українськи



Інгредієнти:
1,5 кг картоплі
1 кг судака
2 склянки сметани
3-4 ст.л. вершкового масла
перець, сіль

- Переглянути -
Переглядів: 10 279   |  Коментарів 0
1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Контакти: wagcooking@gmail.com