Інгредієнти:
Оселедець солоний 600 г
Яйця курячі 4 шт.
Картопля 2 шт.
Морква 1 шт.
Буряк 1 шт.
Майонез 200 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Оцет столовий 2 ст. л.
Для прикраси:
Зерна граната
Зелень
Сир твердий
Червоний болгарський перець.
Інгредієнти:
для фаршу (пропорції на всю кількість філе з 2-кілограмової щуки):
900 г філе щуки,
1 велика цибулина,
2 ст.ложки масла для пасерування,
100 г свіжого білого батона (або 40 грамів висушеного),
150 г молока,
100 г вершків 20% (може, трохи більше),
білок яйця,1
1 ст.ложка солі,
мелений чорний та білий перець за смаком.
Інгредієнти:
Сир твердий 200 р
Яйця курячі 1 шт.
Майонез 2 ст. л.
Скумбрія копчена 200 р
Горіхи волоські 0.75 ст.
Перець чорний мелений
Сіль 1 г
Інгредієнти:
Риба Аргентина 500 г
Перець чилі свіжий 1 шт.
Томатна паста 130 г
Олія маслинова 60 мл
Лайм 1 шт.
Часник 2 зубчика
Перець чорний мелений 1 щіпка
Орегано сухий 1 ч. л.
Базилік сухий 1 ч. л.
Сіль 1 ч. л.