Відкрити категорії
Форшмак з оселедця з картоплею


Інгредієнти:
Картопля 4 шт.
Батон 0.25 шт.
Молоко 100 мл
Яйця курячі 3 шт.
Оселедець солоний 2 шт.
Оцет яблучний 2 ст. л.
Яблуко 1 шт.
Гірчиця 1 ст. л.
Олія соняшникова рафінована 50 мл
Цукор 1 ч. л.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Перець чорний мелений 1 щіпка
Цибуля зелена 1 пучок.

- Переглянути -
Переглядів: 7 390   |  Коментарів 0
Скумбрія запечена з цибулею та лимоном


Інгредієнти:
Лимон 1 шт.
Скумбрія 2 шт.
Цибуля середня ріпчаста 1 шт.
Сметана 100 г
Сіль.
Перець чорний мелений 0,5 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 24 349   |  Коментарів 0
Канапе рибне асорті

Канапе рибне асорті


Інгредієнти:
Філе морської риби - 100 гр.
Ікра чорна - 40 гр.
Ікра червона - 40 гр.
Масло вершкове - 150 гр.
Яйце - 4 шт.
Зелень (петрушки і кропу) для прикраси.

- Переглянути -
Переглядів: 9 799   |  Коментарів 0
Риба тушкована в молоці


Інгредієнти:
Хек філе 800 г
Молоко 400 мл.
Борошно пшеничне 2 ст. л.
Сіль 10 г.
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.
Цибуля ріпчаста 1 шт.

- Переглянути -
Переглядів: 10 825   |  Коментарів 0
Рибний рулет в лаваші


Інгредієнти:
2 листа тонкого лаваша;
500 г філе горбуші або інший червоної риби (без шкіри і кісток);
3 середні цибулини;
2 ст. ложки майонезу;
сіль;
олія для смаження.

- Переглянути -
Переглядів: 9 809   |  Коментарів 0
1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 19
Контакти: wagcooking@gmail.com