Відкрити категорії
Запечена сьомга


Сьомга - риба дуже смачна, дуже жирна (причому жири в ній тільки самі «правильні») і дуже корисна.
Делікатний смак сьомги прийдеться до вподоби всім без винятку.
Пропонуємо скуштувати дуже швидкий і простий у приготуванні рецепт сьомги, запеченої в духовці.

- Переглянути -
Переглядів: 6 592   |  Коментарів 0
Кілька в томатному соусі


Кілька в томатному соусі або просто кілька в томаті у часи СРСР була улюбленою закускою мільйонів, як і докторська ковбаса. Але і тепер кілька залишається маленькою та недорогою рибкою, з якої можна приготувати досить смачні рибні страви. Цю страву можна їсти окремо, тоді це буде смачна закуска з кільки, а можна і з гарніром, наприклад, з картопляним пюре, отримавши повноцінне друге блюдо.

- Переглянути -
Переглядів: 9 289   |  Коментарів 0
Скумбрія маринована

Скумбрія маринована


Скумбрія - дуже смачна й корисна риба. Часу на приготування маринованої в домашніх умовах скумбрії йде зовсім небагато, замаринована по цьому рецепту скумбрія буде готова вже через добу. Риба добре просочується маринадом, має приємний смак та ніжну м'якоть.

- Переглянути -
Переглядів: 27 840   |  Коментарів 6
Фарширована риба запечена в духовці


Користь риби не тільки в її білку, в ній також містяться поліненасичені жирні кислоти Омега-3, які не виробляються організмом людини. Найбільша їх кількість у жирних сортів риб, таких як лосось, сьомга, форель, скумбрія, палтус, тунець, оселедець, сардини і інших. Цінність жирних кислот Омега-3 для людини полягає в тому, що вони сприяють різкому зниженню холестерину в крові і позитивно впливають на роботу серця, головного мозку і кровоносної системи. Встановлено, що тривалість життя людей, які регулярно вживають у їжу рибу, на 5 - 10 років вище, ніж у тих, хто рибу вживає рідко.
Рецепт приготування фаршированої овочами риби, в даному випадку скумбрії, запеченої в духовці, труднощів не становить, але щоб приготувати таку рибку, звичайно ж, трохи доведеться повозитися. Але результат виправдовує себе.

- Переглянути -
Переглядів: 19 184   |  Коментарів 0
Скумбрія домашня

Скумбрія домашня


Що таке смачна скумбрія холодного копчення, знають всі. Але в домашніх умовах свіжо-морожену скумбрію можна приготувати так, щоб вона вийшла за смаком як копчена скумбрія. Для цього її необхідно певним способом замаринувати (посолити в спеціальному розсолі). Маринована скумбрія в настої з цибульного лушпиння з додаванням солі, цукру та рідкого диму смачна, як і скумбрія холодного копчення, а може і смачніша.

- Переглянути -
Переглядів: 13 379   |  Коментарів 0
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 20
Контакти: wagcooking@gmail.com