Відкрити категорії
Фарширована риба запечена в духовці


Користь риби не тільки в її білку, в ній також містяться поліненасичені жирні кислоти Омега-3, які не виробляються організмом людини. Найбільша їх кількість у жирних сортів риб, таких як лосось, сьомга, форель, скумбрія, палтус, тунець, оселедець, сардини і інших. Цінність жирних кислот Омега-3 для людини полягає в тому, що вони сприяють різкому зниженню холестерину в крові і позитивно впливають на роботу серця, головного мозку і кровоносної системи. Встановлено, що тривалість життя людей, які регулярно вживають у їжу рибу, на 5 - 10 років вище, ніж у тих, хто рибу вживає рідко.
Рецепт приготування фаршированої овочами риби, в даному випадку скумбрії, запеченої в духовці, труднощів не становить, але щоб приготувати таку рибку, звичайно ж, трохи доведеться повозитися. Але результат виправдовує себе.

- Переглянути -
Переглядів: 18 922   |  Коментарів 0
Скумбрія домашня

Скумбрія домашня


Що таке смачна скумбрія холодного копчення, знають всі. Але в домашніх умовах свіжо-морожену скумбрію можна приготувати так, щоб вона вийшла за смаком як копчена скумбрія. Для цього її необхідно певним способом замаринувати (посолити в спеціальному розсолі). Маринована скумбрія в настої з цибульного лушпиння з додаванням солі, цукру та рідкого диму смачна, як і скумбрія холодного копчення, а може і смачніша.

- Переглянути -
Переглядів: 13 097   |  Коментарів 0
Риба в томатному соусі


Інгредієнти:
Минтай 1200 г
Морква 300 г
Оливкова олія 55 мл
Цибуля ріпчаста (100г) 2 шт.
Морська сіль ¾ ч.л.
Кріп сушений 1 ч.л.
Цукор-пісок 5 г
Томатний сік 500 мл
Паприка мелена 1 ч.л.
Перець чорний мелений ¼ ч.л.
Кмин ¼ ч.л.
Часник часточки 3 шт.

- Переглянути -
Переглядів: 11 064   |  Коментарів 0
Рибний пиріг


Інгредієнти:
Борошно пшеничне 370 г
Молоко 100 мл
Свіжі дріжджі 10 г
Яйце куряче 1 шт.
Сіль 10 ч.л.
Вершкове масло 70 г
Філе лосося (Сьомги, форелі, кети, нерки) 400 г
Моцарела 120 г
Перець чилі 1 шт.
Помідори червоні 150 г.

- Переглянути -
Переглядів: 6 807   |  Коментарів 0
Риба під майонезом


Інгредієнти:
500 г філе риби,
150 г нежирного майонезу,
сік з половини лимона,
2-3 зубчики часнику,
сіль та перець,
улюблені спеції за смаком.

- Переглянути -
Переглядів: 10 038   |  Коментарів 0
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 19
Контакти: wagcooking@gmail.com