Відкрити категорії

Зелений салат з тунцем




Інгредієнти:
консервована риба - 1 банка,
листовий салат - 100 г.,
яйце варене - 1 шт.,
огірок свіжий - 1 шт.,
зелена цибуля - 50 гр.,
кріп - пучок,
сіль, перець - за смаком,
сметана - 1 ст. л.,
майонез - 2 ст. л.

Спосіб приготування:
Листовий салат помити, обсушити, нарізати і укласти на тарілку.


Зелений салат з тунцем



Огірок свіжий нарізати кружечками і викласти поверх салату.



Яйце відварити круто, нарізати кружечками і додати на тарілку.



Консервовану рибу дістати з банки і розподілити невеликими шматочками рівномірно по тарілці з салатом.



Салат посолити і поперчити. Для заправки змішати сметану з майонезом і полити нею зелений салат з тунцем. Посипати кропом і зеленою цибулею.



Смачного!


Зелений салат з тунцем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com