Відкрити категорії

Смачна рибна юшка




Інгредієнти:
Філе червоної риби - 150 грам,
Рибний бульйон - 800 мілілітрів,
Червоний цибуля - 1 штука,
Вершки 10% - 100 грам,
Картопля - 150 грам,
Морква - 60 грам,
Лимон - 1/3 штуки,
Пучок кропу - 1 штука,
Зубчик часнику - 2 штуки,
Лавровий лист - 1 штука.

Спосіб приготування:
Дрібними кубиками нарізаємо цибулю, дрібно рубаємо часник і кріп. Філе рибки нарізаємо кубиками зі стороною 1,5 см, картоплю ріжемо середніми кубиками, а моркву нарізаємо кружечками.




На пічку ставимо рибний бульйон і доводимо його до кипіння.
У киплячий бульйон закладаємо картоплю і моркву. Солимо, перчимо і варимо овочі на середньому вогні близько 15 хвилин.



В цей же час на сковороді в оливковій олії обсмажуємо цибулю, часник і лавровий лист. Обсмажуємо все близько трьох хвилин, постійно перемішуючи.

Смачна рибна юшка



Потім обсмажену цибулю кладемо в каструлю, трохи варимо.



Додаємо рибу і варимо ще близько двох хвилин. Потім вливаємо вершки і доводимо до кипіння.



Додаємо зелень і знімаємо з вогню каструлю. Юшка готова.



Смачного!


Смачна рибна юшка


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com