Відкрити категорії

Риба по-монастирськи



Риба по-монастирськи


Інгредієнти:
Минтай - 600 гр.,
Цибуля - 3 шт.,
Молоко - 0,5 л.,
Борошно - 0,5 ст.,
Олія соняшникова,
Сіль, перець.

Спосіб приготування:
Цибулю ріжемо кільцями.
Минтай порційними шматками. Рибу потрібно обсушити паперовими рушниками. Трохи поперчити.



Змішуємо борошно з сіллю, обвалюємо в цій суміші рибу і обсмажуємо з двох сторін, до появи золотистої скоринки.



На дно жароміцної форми викладаємо половину цибулі.
Зверху обсмажений минтай.
На рибу викладаємо залишки цибулі.



Все це заливаємо молоком. Відправляємо в духовку на 50 хвилин при температурі 220 градусів.



Рибка готова. Смачного!


Риба по-монастирськи


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com