Відкрити категорії

Запечена сьомга




Інгредієнти:
риба (стейки або філе);
чебрець.
сіль.

Спосіб приготування:
Рибу кладемо на фольгу. Посипаємо невеликою кількістю чебрецю. Присолюємо.



Загортаємо у фольгу й кладемо у форму. Ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. На приготування навіть таких великих стейків сьомги піде всього 30 хвилин.

Запечена сьомга



Готову рибу можна полити лимонним соком.

Смачного!


Запечена сьомга


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com