Відкрити категорії

Кілька в томатному соусі




Інгредієнти:
Свіжоморожена кілька - 1 кг;
Ріпчаста цибуля - 2 штуки;
Морква - 1 велика або 2 невеликі;
Томатний соус - 5-6 столових ложок (або 2 ст. ложки томатної пасти);
Рослинна (соняшникова) масло - 50 грам;
Перець чорний мелений;
Мелені насіння кропу;
Мелений лавровий лист;
Сіль;
Вода - 200 мл.

Спосіб приготування:
У розмороженої кільки видалити голови і нутрощі. Почищену кільку добре промити.


Потім почистити моркву і цибулю. Почищену моркву натерти на крупній тертці, а цибулю нарізати півкільцями.



Взяти глибоку сковороду, налити у неї соняшникову олію і на дно сковороди покласти трохи моркви і цибулі.

Кілька в томатному соусі



На моркву з цибулею викласти шар кільки, посипати сіллю, чорним меленим перцем, меленими насінням кропу і меленим лавровим листом.



Викласти шарами всю рибу і овочі.



Взяти 5 - 6 столових ложок томатного соусу і розвести його приблизно 200 мл води (якщо соусу немає, то його можна замінити 2 столовими ложками томатної пасти).

Кільку з цибулею та морквою залити розведеним томатним соусом (або розведеною томатною пастою).

Сковороду закрити кришкою і поставити тушкувати кільку з овочами на невеликому вогні 1 годину.



Коли кілька з овочами потушилась, вимкнути вогонь і дати їй повністю охолонути.



Все, кілька в томатному соусі з овочами готова, можна класти в тарілку і їсти.







Кілька в томатному соусі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com