Відкрити категорії

Фарширована риба запечена в духовці




Інгредієнти:
Скумбрія свіжоморожена - 2 штуки,
Морква - 2 штуки,
Цибуля ріпчаста - 1 шт,
Зелена цибуля - невеликий пучок,
Кріп - невеликий пучок,
Петрушка - невеликий пучок,
Олія соняшникова - 2 - 3 столові ложки,
Перець чорний мелений (можна замінити приправами для риби),
Сіль.

Спосіб приготування:
Свіжо-морожену рибу розморозити, відрізати у неї голову, вийняти нутрощі, хребет і інші кісточки. Готові рибні філе посолити і поперечити і залишити на деякий час промаринуватися.








Нарізати і обсмажити цибулю з морквою, порізати зелень.







Приготовлену овочеву начинку загорнути в приготоване філе риби, перемотани ниткою, змазати майонезом і запекти в духовці приблизно при 180 градусах десь 40 хвилин.







Вийшло дуже смачне і корисне друге блюдо з риби.

Смачного!


Фарширована риба запечена в духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com