Відкрити категорії

Риба в томатному соусі




Інгредієнти:
Минтай 1200 г
Морква 300 г
Оливкова олія 55 мл
Цибуля ріпчаста (100г) 2 шт.
Морська сіль ¾ ч.л.
Кріп сушений 1 ч.л.
Цукор-пісок 5 г
Томатний сік 500 мл
Паприка мелена 1 ч.л.
Перець чорний мелений ¼ ч.л.
Кмин ¼ ч.л.
Часник часточки 3 шт.

Спосіб приготування:
Обрізати плавники на рибі і порізати її на шматочки.



Вимити і почистити моркву. Нарізати її тонкими кільцями. Але за бажанням можна і брусками, теж чудово виходить.



Очистити і вимити цибулю. Нарізати її кільцями. Накалити сковороду з маслом і обсмажити цибулю і моркву. Після обсмажування розділити овочі на 2 частини, одну частину залишити в сковороді рівним шаром, а другу - поки що відкласти.



Рибу посолити, обваляти з усіх сторін в борошні і гарненько обсмажити в іншій сковороді в олії і на сильному вогні.



Обсмажити з кожної сторони по 2 хвилини, до рум’яної скориночки.



Викласти шаром в сковороду на приготовлені овочі і накрити рибу ще одним шаром овочів зверху.



Приготувати соус: томатний сік змішати з видавленим часником, чорним перцем, сіллю, кропом, кмином.



Залити рибу з овочами соусом про поставити тушитися під кришкою на повільному вогні 40 хвилин.



Смачного!


Риба в томатному соусі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com