Відкрити категорії

Рибний пиріг


Рибний пиріг


Інгредієнти:
Борошно пшеничне 370 г
Молоко 100 мл
Свіжі дріжджі 10 г
Яйце куряче 1 шт.
Сіль 10 ч.л.
Вершкове масло 70 г
Філе лосося (Сьомги, форелі, кети, нерки) 400 г
Моцарела 120 г
Перець чилі 1 шт.
Помідори червоні 150 г.

Спосіб приготування:
Розвести дріжджі в попередньо нагрітому до 30* С молоці, всипати цукор, сіль, ввести розм'якшене масло, вбити яйце, всипати борошно і замісити некруте тісто. Накрити серветкою і поставити тісто в холодильник щонайменше на 3 години. Готове тісто (обсяг збільшиться в 2 рази) дістати з холоду і залишити його постояти близько 40 хвилин при теплій кімнатній температурі.

Потім розкачати тісто в коло товщиною 0,6 см. Відступивши від крїв десь 3,5 см, по колу викласти смужки форелі, нарізані в 2,5 см завтовшки

Рекламний блок

Рибний пиріг



Накрити рибу тістом з країв і гарненько заліпити шов. Вийде ось такий гарний валик.

Рибний пиріг



Нарізати обережно валик невеликими шматочками десь по 4 см шириною та розвернути кожен із шматочків на 90 градусів рибою догори.

Рибний пиріг



Решту рибу нарізати невеликими шматочками і розложити в середину одержаного пирога. Поверх риби викласти порізані кружечками помидори і перець, посоливши, поперчивши за вашим смаком і накрити все шматочками моцарелли. Залишити в теплому місці для вистійки хвилин на 30.

Рибний пиріг



Випікати в нагрітій до 180 * С духовці хвилин 30 до золотистої скориночки. Через 20 хвилин після початку запікання змастити пиріг збитим жовтком.

Рибний пиріг



Смачного!

Рекламний блок
Рибний пиріг


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com