Відкрити категорії

Риба під майонезом


Риба під майонезом


Інгредієнти:
500 г філе риби,
150 г нежирного майонезу,
сік з половини лимона,
2-3 зубчики часнику,
сіль та перець,
улюблені спеції за смаком.

Спосіб приготування:
Філе улюбленої рибки нарізати середніми шматочками.

Посолити та поперчити, додавши спеції за смаком та лимонний сік.

Риба під майонезом

Рекламний блок

Все перемішати.
Накрити та поставити в холодильник, через пів години ще раз перемішати.

Тим часом часник видавити через часникодавку і змішати з майонезом.

Риба під майонезом



Трохи змастити лист майонезом з часником.

Риба під майонезом



Викласти шматочки риби.

Риба під майонезом



Зверху змастити всю рибу майонезом з часником.

Риба під майонезом



Випікати в духовці при температурі 180* десь протягом 40-45 хвилин.
Смачного!

Рекламний блок
Риба під майонезом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com