Відкрити категорії

Риба під майонезом




Інгредієнти:
500 г філе риби,
150 г нежирного майонезу,
сік з половини лимона,
2-3 зубчики часнику,
сіль та перець,
улюблені спеції за смаком.

Спосіб приготування:
Філе улюбленої рибки нарізати середніми шматочками.

Посолити та поперчити, додавши спеції за смаком та лимонний сік.

Риба під майонезом



Все перемішати.
Накрити та поставити в холодильник, через пів години ще раз перемішати.

Тим часом часник видавити через часникодавку і змішати з майонезом.



Трохи змастити лист майонезом з часником.



Викласти шматочки риби.



Зверху змастити всю рибу майонезом з часником.



Випікати в духовці при температурі 180* десь протягом 40-45 хвилин.
Смачного!


Риба під майонезом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com