Відкрити категорії

Форшмак з оселедця з картоплею




Інгредієнти:
Картопля 4 шт.
Батон 0.25 шт.
Молоко 100 мл
Яйця курячі 3 шт.
Оселедець солоний 2 шт.
Оцет яблучний 2 ст. л.
Яблуко 1 шт.
Гірчиця 1 ст. л.
Олія соняшникова рафінована 50 мл
Цукор 1 ч. л.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Перець чорний мелений 1 щіпка
Цибуля зелена 1 пучок.

Спосіб приготування:
Приготувати всі необхідні інгредієнти. Картоплю відварити в мундирах. Відварити круто яйця. Очистити оселедець від шкіри і кісток.

Форшмак з оселедця з картоплею



Філе оселедця замочити в молоці на 1-2 години.



Шматочки батона без корочок замочити в молоці.



Очистити шкірку з картоплі, цибулі, яблука. У яблука вирізати серцевину. Очистити шкаралупу з яєць.



Оселедець, яєчні білки, картоплю, цибулю, віджатий батон і яблуко двічі пропустити через м ’ ясорубку.



Жовтки перетерти з цукром, олією, гірчицею і чорним меленим перцем. Залишити трохи жовтка для прикраси форшмаку.



Додати жовтки в основну масу. Перемішати.



Викласти форшмак в блюдо, надавши йому потрібну форму.



Прикрасити на свій розсуд. Наприклад, жовтками і нарізаною зеленою цибулею.


Смачного!

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/forshmak-iz-seldi-s-kartofelem

Форшмак з оселедця з картоплею
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com