Відкрити категорії

Риба тушкована в молоці




Інгредієнти:
Хек філе 800 г
Молоко 400 мл.
Борошно пшеничне 2 ст. л.
Сіль 10 г.
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.
Цибуля ріпчаста 1 шт.

Спосіб приготування:
Підготовимо всі необхідні інгредієнти: рибу, молоко, цибулю, а також соняшникову олію для обсмажування і борошно для панірування.

Рибу вимиємо й вичистимо. Коли у Вас просто філе, що всього лише потрібно розморозити, промити чистою водою, розрізати на шматочки і сильніше посолити. Перець у даній страві не використовується.

Риба тушкована в молоці



Паніруємо шматочки в борошні.



Викладаємо рибу в гарячу соняшникову олію і обсмажуємо з одного боку до рум ’ яної скориночки.



Ріжемо цибулю невеликими шматочками.



Перевертаємо рибу рум'яної скоринкою вгору і всі вільні місця заповнюємо нарізаною цибулею.



Заливаємо рибу молоком. Молока має бути стільки, щоб вона досягала верхнього краю риби. Підсолювати не потрібно, якщо риба спочатку була круто посолена, зайва сіль піде в молочний соус. Даємо молоку закипіти, зменшуємо вогонь і накриваємо сковороду кришкою. Залишаємо рибу тушитися в молоці на маленькому вогні.



Закінчуємо тушкувати, коли молоко загусне до стану соусу, а цибуля майже розчиниться в молоці. При подачі рибу поливаємо соусом, в якому вона тушкувалася.



На гарнір до такої риби краще всього підходить картопляне пюре.

Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/ryba-tushenaya-v-moloke

Риба тушкована в молоці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com