Рибний рулет в лаваші
Інгредієнти:
2 листа тонкого лаваша;
500 г філе горбуші або інший червоної риби (без шкіри і кісток);
3 середні цибулини;
2 ст. ложки майонезу;
сіль;
олія для смаження.
Спосіб приготування:
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на невеликій кількості олії.
Рибу нарізати кубиками і обсмажити, посолити.
Цибулю і рибу змішати і дати охолонути.
Лаваш змастити майонезом і викласти рибну начинку.
Згорнути лаваш в рулет.
І нарізати невеликими шматочками.
Обсмажити кожен шматочок рибного рулету з лаваша з двох сторін до золотистої скориночки.
Обсмажені шматочки покласти на паперовий рушник, щоб ввібралося зайве масло, і викласти рибний рулет з лаваша на блюдо.
Смачного!
