Відкрити категорії

Рибний рулет в лаваші




Інгредієнти:
2 листа тонкого лаваша;
500 г філе горбуші або інший червоної риби (без шкіри і кісток);
3 середні цибулини;
2 ст. ложки майонезу;
сіль;
олія для смаження.

Спосіб приготування:
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на невеликій кількості олії.



Рибу нарізати кубиками і обсмажити, посолити.


Цибулю і рибу змішати і дати охолонути.



Лаваш змастити майонезом і викласти рибну начинку.



Згорнути лаваш в рулет.



І нарізати невеликими шматочками.



Обсмажити кожен шматочок рибного рулету з лаваша з двох сторін до золотистої скориночки.





Обсмажені шматочки покласти на паперовий рушник, щоб ввібралося зайве масло, і викласти рибний рулет з лаваша на блюдо.



Смачного!


Рибний рулет в лаваші


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com