Відкрити категорії

Рибний тортик




Інгредієнти:
600 г - 1000 г рибного філе,
3 великі моркви,
2 середні цибулини,
жменю чорносливу без кісточок (при бажанні),
великий пучок кропу,
200 мл молока,
3 яйця,
сіль,
перець,
2 столові ложки розчинного желатину,
форма для кексів.     

Спосіб приготування:
Натріть на крупній тертці моркву. 



Цибулю порізати бажано півкільцями.      


Наріжте рибне філе смужками.      



Першим шаром укладаємо моркву. Форму треба добре змастити олією. Навіть силіконову. Половину нашої риби укладаємо щільним шаром на моркву.      



Посолити - поперчити, посипати 1/2 норми сухого желатину. Якщо використовуєте чорнослив, то чорнослив розпарьте і міленько поріжте. Половину чорносливу викладаємо по рибі. Потім шар цибулі і знову моркву, рибу, спеції, желатин.     



З яєць і молока приготуємо суміш, як для омлету. Солити не треба.      



Цією сумішшю залийте все у формі, дайте постояти хвилин 10-15, щоб суміш протекла в середину.      



І ставте в духовку. Запікайте в розжареній до 180-200*С духовці до готовності. Це десь 40-60 хвилин. Куштуйте.

Нехай охолоне у формі. Викласти на блюдо, прикрасити. Потім у холодильник на кілька годин. Дуже добре в холодному вигляді, як закуска.     



Хочу сказати, що готувати цей тортик краще напередодні! Так смачно на наступний день!  

Смачного!


Рибний тортик


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com