Відкрити категорії

Новорічний оселедець під шубою




Інгредієнти:
Оселедець солоний 600 г
Яйця курячі 4 шт.
Картопля 2 шт.
Морква 1 шт.
Буряк 1 шт.
Майонез 200 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Оцет столовий 2 ст. л.
Для прикраси:
Зерна граната
Зелень
Сир твердий
Червоний болгарський перець.

Для приготування салату візьмемо оселедець, буряк, моркву, курячі яйця, картоплю, цибулю і майонез.

Цибулю обчистити, нарізати тонкими півкільцями і залити оцтом.

Новорічний оселедець під шубою



Філе оселедця дрібно нарізати.



Відварити круто яйця (занурити в холодну воду і варити 10 хвилин з моменту закипання). Натерти яйця на крупній тертці.



Моркву відварити (занурити в холодну воду, довести до кипіння і варити 20-25 хвилин до готовності). Потім так само натерти на крупній тертці.



Картоплю відварити в мундирі, охолодити, очистити і натерти на крупній тертці.



Буряк відварити, охолодити, очистити і натерти на крупній тертці.



На дно блюда викласти перший шар картоплі, а потім змастити його тонко майонезом.

Наступним шаром йде оселедець і маринована цибуля, який теж тонко змащуємо майонезом.



Потім викладаємо шар з яєць і теж змащуємо майонезом.



На яйця викладаємо моркву, а потім тонкий шар майонезу.



Останнім шаром буде натертий буряк, який так само заправляємо майонезом.



Готовому салату дати настоятися 30-60 хвилин.

Зверху оформити зеленню і поставити на салат свічки з скибочок сиру, згорнутих рулончиком, злегка змастити їх майонезом і присипати тертим білком. Полум'я новорічних свічок - солодкий перець. Зернами граната викладаємо стрічку.

Смачного!


Новорічний оселедець під шубою
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com