Відкрити категорії

Хек з овочами




Інгредієнти:
Кілька тушок хека,
1 ріпчаста цибуля,
2 моркви,

2 солодких перцю,
2 склянки томатного соку,
соняшникова олія,
зелень петрушки, кропу,
сіль, перець.

Спосіб приготування:
Тушки хека порізати на стейки. Розігріти сковорідку з соняшниковою олією і обсмажити хек майже до готовності, попередньо стейки необхідно посолити, поперчити. Обсмажені стейки скласти в каструлю з товстим дном.

Соус:
На тій же сковороді, де обсмажували хек, пожарити порізані цибулю з морквою. Потім додати порізаний солодкий перець. Після того, як перець трохи обсмажиться, додати томатний сік. Все це посолити, поперчити, довести до кипіння і, поставивши на повільний вогонь, тушкувати близько 10-15 хвилин. Додати порізану зелень петрушки і кропу. Ретельно перемішати і, переливши в каструлю з хеком, довести до кипіння, тушкувати на повільному вогні близько 20 хвилин.

Смачного!


Хек з овочами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com