Відкрити категорії

Кижуч в меду




Інгредієнти:

Кижуч (1,5 кг)
1 грейпфрут
2 лайма
2 ст. л. рідкого меду
1 цибулина
1 ст. л. французької гірчиці
4 ст. л. оливкової олії
сіль, перець, кардамон, мускатний горіх.

Спосіб приготування:
Готовимо маринад:
Видавити сік з грейпфрута і лаймів, додати нарізану кільцями цибулю, мед, прянощі, сіль.

Кижуча зі шкірою нарізати на порційні шматки, і укласти в маринад на 2 години. (Прибрати в холодильник).

Вийняти з маринаду, обмазати гірчицею, покласти на змащене оливковою олією деко.
Запікати, в процесі поливаючи маринадом, 25-30 хв. при 200 градусів.


Кижуч в меду


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com