Короп на цибулевій подушці



Короп на цибулевій подушці


Інгредієнти:
1 рибина (короп, карась або яка інша)
2 головки цибулі.
сіль, перець, лавровий лист.
2ст. ложки сметани і майонезу (перемішати).

Спосіб приготування:
Рибу чистимо від луски і внутрішньо, промиваємо. Потім натираємо сіллю і перцем, потім сумішшю сметани з майонезом. Цибулю ріжемо півкільцями, солимо перчимо і додаємо трохи сметанно-майонезній суміші, добре перемішуємо. В середину риби кладемо лавровий лист, цибулю (скільки влізе в черевце). Останню цибулю розподіляємо по рибині. Ставимо в духовку. Готувати при 150* близько 1 години.


Короп на цибулевій подушці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок