Короп на подушці з овочів



Короп на подушці з овочів


Інгредієнти:
Великий короп,
2 шт цибулі,
2 моркви,
1 лимон,
сіль,
перець.

Спосіб приготування:
Рибу вимити, випатрати, видалити луску.
Зробити невеликі надрізи під кутом 45 градусів.
Рибу посолити і поперчити, полити лимонним соком. Можна приправити спеціями для риби.
Цибулю і моркву порізати й обсмажити на сковороді.
У форму для запікання спочатку викласти шар овочів, посолити їх.
Зверху на овочі викласти рибку.
Вставити в надрізи на рибі скибочки лимона.
Запікати в духовці при температурі 180* С 40-50 хвилин.
При подачі прикрасити на свій смак.

Можна також трохи відварити картоплю і укласти разом з коропом на деко.
Можна додати до овочів і перчик болгарський і грибочки.


Короп на подушці з овочів


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок