Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном



Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном


Інгредієнти:
500 г сьомги (або форелі, горбуші)
1 корінець фенхелю
1 лимон
сіль
перець.


Спосіб приготування:
Замість фенхелю можна спробувати використовувати стебло селери.
Якщо немає ні того, ні іншого, можна просто посипати рибу зеленню і запекти.
Буде смачно, але смак буде зовсім іншим.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2 порції.

Лимон нарізати тонкими кружечками.

Фенхель дрібно нарізати.

У фольгу викласти 2-3 кружечка лимона.

На лимон викласти шматок сьомги (товщиною близько 2 см).

Посолити, поперчити.

На сьомгу викласти фенхель.

Фольгу загорнути, та випікати у духовці при температурі 180* пів години.


Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок