Відкрити категорії

Скумбрія тушкована з цибулею і морквою


Скумбрія тушкована з цибулею і морквою

Інгредієнти:
скумбрія - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
цибуля - 2 шт.;
перець та сіль;
рослинна олія.

Тушкована скумбрія - проста в приготуванні, смачна і корисна страва. Для цього рецепта не потрібно купувати рідкісні продукти, до риби підійдуть самі прості овочі.

Скумбрія - смачна і жирна риба з невеликою кількістю кісток, яка має соковите і ніжне м'ясо і приємний характерний аромат.

Скумбрія з овочами за цим рецептом виходить дуже ніжна, готується просто і швидко. Набір продуктів недорогий і доступний, а результат порадує всіх любителів поласувати рибкою.

Процес приготування тушкованої скумбрії з цибулею і морквою.


Очищаємо та миємо дві цибулини. Цибулю нарізаємо середніми шматочками.

Нарізаємо цибулю


Далі миємо та очищаємо одну морквину. Натираємо її на крупній терці.

Натерти моркву


На добре розігріту сковорідку вливаємо рослинну олію. Висипаємо нарізану цибулю, але не всю! Перемішуємо. І смажимо до золотистого кольору.

Смажимо цибулю


Далі до цибулі всипаємо натерту моркву і смажимо її до повного приготування.

Смажимо цибулю разом з морквою


Скумбрію солимо зі всіх сторін. Також солимо і всередині. Так само рибку перчимо зі всіх сторін.

Солимо і перчимо скумбрію


На деко, застелене фольгою, висипаємо нарізану цибулю. Додаємо перець-горошком. Зверху розміщаємо решітку та змащуємо її рослинною олією. Розміщаємо підготовлену скумбрію на решітку. Всередині фаршируємо її посмаженими морквою та цибулею. Так само поступаємо і з іншою скумбрією. Викладаємо овочі і зверху нашої рибки.

На деко викладаємо скумбрію


Форму закриваємо фольгою. Відправляємо в духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Скумбрію відправляємо у духовку


Як час вийде, знімаємо фольгу і знову відправляємо скумбрію в духовку до утворення золотої скоринки, а це приблизно 15 хвилин.

Скумбрія готова


Рибка готова. Як бачите рецепт дуже легкий та простий. Овочі насичуються ароматом скумбрії, а рибка виходить неймовірно соковитою - в результаті ви отримуєте смачну повноцінну страву.


Смачного!

Час приготування: 40 хвилин
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Скумбрія тушкована з цибулею і морквою - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 190 Ккал
Рейтинг: 9.8/10 (голосів: 22)
Ключові слова: Страви з риби

Також дивись на Youtube відео приготування цього рецепту «Скумбрія тушкована з цибулею і морквою» за цим посиланням

Скумбрія тушкована з цибулею і морквою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com