Відкрити категорії

Риба по-грецьки


Риба по-грецьки


Сьогодні приготуємо дуже смачну рибу по-грецьки. Для цього рецепта підійде будь-яка біла рибка. Страва виходить дуже смачною, корисною і практично дієтичною.

Інгредієнти:
філе будь-якої білої риби - 700 г;
томати - 2 шт.;
твердий сир - 150 г;
сметана - 200 г;
зелень;
часник за смаком;
сіль перець.

Процес приготування риби по-грецьки.


Помідори ріжемо невеликим кубиком.

11

Рекламний блок
Дрібно рубаємо зелень. В отриману масу видавлюємо часник, солимо і додаємо сметану.

22


Сир натираємо на тертці і додаємо до решти продуктів. Все добре перемішуємо.

33


Порційно нарізаємо рибу і викладаємо на деко. Кожен шматочок солимо і перчимо.

44


Тепер зверху викладаємо нашу заправку для риби.

55


Деко прибираємо в духовку, розігріту до 180-200 градусів до повної готовності страви. Це становить в середньому 30-40 хвилин.

66


Страва готова. Смачного!

Рекламний блок
Риба по-грецьки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com