Відкрити категорії

Риба по-грецьки




Сьогодні приготуємо дуже смачну рибу по-грецьки. Для цього рецепта підійде будь-яка біла рибка. Страва виходить дуже смачною, корисною і практично дієтичною.

Інгредієнти:
філе будь-якої білої риби - 700 г;
томати - 2 шт.;
твердий сир - 150 г;
сметана - 200 г;
зелень;
часник за смаком;
сіль перець.

Процес приготування риби по-грецьки.


Помідори ріжемо невеликим кубиком.

1

Дрібно рубаємо зелень. В отриману масу видавлюємо часник, солимо і додаємо сметану.

2


Сир натираємо на тертці і додаємо до решти продуктів. Все добре перемішуємо.

3


Порційно нарізаємо рибу і викладаємо на деко. Кожен шматочок солимо і перчимо.

4


Тепер зверху викладаємо нашу заправку для риби.

5


Деко прибираємо в духовку, розігріту до 180-200 градусів до повної готовності страви. Це становить в середньому 30-40 хвилин.

6


Страва готова. Смачного!


Риба по-грецьки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com