Відкрити категорії

Салат з червоною рибою




По-справжньому «королівський» листковий салат, сподобається навіть самому вередливому гурману. Але крім свого чудового смаку, завдяки червоній рибі, він містить багато корисних речовин і вітамінів.

Сьогодні хочу поділитися рецептом, який чудово підійде як до святкового столу, так і буде фаворитом на вечері з близькими.

Такий салат буде чудово виглядати і на великому блюді, і по порціях. Компоненти чудесним чином доповнюють один одного, за рахунок чого він стає дуже ніжним, ніби «тане» у роті.

Інгредієнти:
— 4 варених яйця;
— 400 г сьомги;
— 200 г твердого сиру;
— 3 шт. вареної картоплі;
— 2 уп. крабових паличок;
— 3 шт. цибулі;
— 200 г майонезу;
— 100 г червоної ікри .

Приготування салату з червоною рибою.


Спочатку я підготувала всі необхідні продукти.

1


Зварила картоплю, відварила яйця і почистила цибулю. Хочу відкрити маленький секрет: чистити цибулю виходить на багато швидше, якщо поділити її на дві половинки. Такий нехитрий спосіб заощадить достатньо часу і сліз. Далі дрібно нарізала цибулю.

2

Підсмажила її на сковороді до золотистого кольору.

3


Приготувала велике блюдо. Взяла сьомгу і розділила на дві частини. Одну частину нарізала невеликими шматочками, іншу - рівними пластинками (вони підуть для прикраси).

4


Першим шаром на блюдо я виклала наш перший варіант риби.

5


Наступний шар — цибуля.

6


Гарненько промазала майонезом і поверх натерла варену картоплю.

7


Важливо не забувати покривати майонезом практично кожен шар салату. Це необхідно для того, щоб салат як слід просочився і став ніжним на смак.

8


Далі я нарізала на дрібні шматочки крабові палички. За бажанням їх можна натерти на тертці. І точно також повторила попередній крок: рівномірно розподіливши, виклала зверху.

9


І знову використала майонез.

10


Потім натерла сир на крупній тертці.

11


Практично всі шари у мене готові, залишився останній. Для цього я взяла яйця і відокремила білки від жовтків. Поверх сиру натерла білки і промазала майонезом. Ось що вийшло.

12


Такий чудовий салат просто необхідно прикрасити. Для цього я взяла пластинки червоної риби, що залишилися, і виклала їх так, щоб вони нагадували пелюстки квітки. А центр наповнила густо ікрою. Кілька зелених штрихів петрушкою і листковий салат з червоною рибою готовий.

13


Приємного смаку!


Салат з червоною рибою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com