Відкрити категорії

Лосось в паніровці з лимонним маслом


Лосось в паніровці з лимонним маслом


Інгредієнти:

На 4 порції:
4 шматки філе лосося зі шкірою (приблизно по 160 г)
1/2 лимона

Рекламний блок
1 ст.л. соєвого соусу
1 білок
1-2 ст.лож маку
1-2 ст.лож кунжуту
3 ст.л. оливкової олії
сіль, перець

Для лимонного масла:
1ст.лож лим.сока або за смаком
0,5 ч.лож цедри лимона або за смаком
100 г вершкового масла.

Приготування:
Рибку чистимо, шкурку не знімати. Маринуємо хвилин 10-20 в суміші лимонного соку і соєвого соусу. За цей час робимо масло. Цедру, сік змішуємо з маслом, додаємо дрібно посічену зелень, все добре розмішуємо. Можна скористатися блендером.

Білок розбиваємо виделкою. Вмочити кожен шматок риби тією стороною, де шкіра, в білок, потім в суміш кунжуту і маку. Смажити на середньому вогні спочатку з боку панірування 3 хвилини, потім перевернути і смажити іншу сторону ще 3 хвилини.

Подавати з лимонним маслом на шматочку сірого хлібця. Для тих хто хлібець не їсть, кульку масла покласти на шматочок лосося, злегка підтанув, воно додасть приємний смак і аромат нашій рибці.

На гарнір добре підходять тушковані овочі або свіжий салат. Смачного!

Рекламний блок
Лосось в паніровці з лимонним маслом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com