Відкрити категорії

Салат з тунцем




В якості основного інгредієнта для салату, консервований тунець давно став моїм улюбленим. Цю рибку люблять практично всі, вона не вимагає якоїсь додаткової підготовки, добре поєднується з багатьма іншими інгредієнтами. Готувати такі салати я люблю як для святкового столу, так і для звичайних буднів.

Нещодавно я обмірковувала меню на майбутній день народження і зрозуміла, що всі випробувані рецепти салатів з тунцем мені набридли. Захотілося чогось новенького. І мені на очі попався ось цей рецепт.

Всі інгредієнти беруться «на око», і їх кількість можна змінювати в залежності від ваших смаків та уподобань.


Інгредієнти:
тунець консервований - 2 банки;
цибуля червона - 1 середня цибулина (близько 150 г);
відварений рис - близько 300 г;
консервована кукурудза - 200-300 г;
яйця - 4 шт.;
майонез - за смаком.

Як приготувати салат з тунцем.


Тунець дістаю з банки і розминаю виделкою. У мене вийшло досить дрібно, але в принципі, можна залишити і шматочки побільше.

1


Яйця нарізаю досить дрібно.

2


Червону цибулю дрібно нарізаю.

3


У миску викладаю рис, кукурудзу, яйця, червоний лук і тунець. Перемішую.

4


Залишилося тільки заправити салат майонезом.

5


Сіль і перець я не додаю, у кожного інгредієнта тут і так досить насичений смак.

Цей салат не повинен стояти в холодильнику, тобто після розмішування його можна відразу подавати на стіл.

6


Смак у нього дуже ніжний. Акцент, звичайно, зроблений на тунці. Рис відчувається зовсім трохи. А ось червоний лук і кукурудза роблять салат хрустким і надають солодкість. Виходить корисне і гармонійне поєднання.

Дуже рекомендую спробувати приготувати цей салатик! Приємного смаку!


Салат з тунцем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com