Голубці з рибою і грибами
Інгредієнти:
Філе тріски 600гр.
качан капусти
гриби 200гр.
шпик 100гр.
Лук 2 шт
Сіль, паприка, майоран
вода 250мл
Сухе біле вино 150мл
томатний соус
Приготування.
Качан капусти обмийте, виріжте качан, опустіть в киплячу підсолену воду і варіть 5-10 хв, залежно від сорту капусти. Потім розберіть на окремі листки і злегка відбийте потовщені місця.
Промийте і тонко наріжте гриби. Обсмажити з цибулею.
Філе порізати на шматочки, посипати сіллю, майораном та паприкою. На капустяне листя покласти рибу, гриби. Згорнути в голубці.
Шпик нарізати кубиками, змішати з нарізаною цибулею, покласти в каструлю і підігріти 2хв на сильному вогні. На шпик покласти голубці додати воду і вино. Тушкувати 20хв.
Голубці подавати з томатним соусом.