Відкрити категорії

Голубці з рибою і грибами


Голубці з рибою і грибами


Інгредієнти:
Філе тріски 600гр.

Рекламний блок
качан капусти
гриби 200гр.
шпик 100гр.
Лук 2 шт
Сіль, паприка, майоран
вода 250мл
Сухе біле вино 150мл
томатний соус

Приготування.
Качан капусти обмийте, виріжте качан, опустіть в киплячу підсолену воду і варіть 5-10 хв, залежно від сорту капусти. Потім розберіть на окремі листки і злегка відбийте потовщені місця.

Промийте і тонко наріжте гриби. Обсмажити з цибулею.

Філе порізати на шматочки, посипати сіллю, майораном та паприкою. На капустяне листя покласти рибу, гриби. Згорнути в голубці.

Шпик нарізати кубиками, змішати з нарізаною цибулею, покласти в каструлю і підігріти 2хв на сильному вогні. На шпик покласти голубці додати воду і вино. Тушкувати 20хв.

Голубці подавати з томатним соусом.

Рекламний блок
Голубці з рибою і грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com