Риба тушкована під соусом
Інгредієнти:
На 1 кг риби знадобиться:
4 - 5 відварених картоплин,
1 ст. вершків,
2 жовтки,
100 г вершкового масла,
100 г тертого сиру,
1 ст.л. борошна,
Сіль, перець
Приготування:
1. Рибу порізати порційно, посолити, поперчити, залити окропом, додати спеції і варити 10 хвилин.
2. Потім помісити рибу в сотейник, обкласти скибочками картоплі. Бульйон процідити.
3. Приготувати соус: змішати вершки, жовтки, розм'якшене вершкове масло, борошно, тертий сир, сіль, перець. Розбавити рибним бульйоном до густоти сметани.
4. Залити соусом рибу з картоплею і поставити в духовку, нагріту до 180 ˚С на 15-25 хвилин.
5. Добре подавати із зеленим салатом.