Відкрити категорії

Риба тушкована під соусом


Риба тушкована під соусом


Інгредієнти:
На 1 кг риби знадобиться:
4 - 5 відварених картоплин,

Рекламний блок
1 ст. вершків,
2 жовтки,
100 г вершкового масла,
100 г тертого сиру,
1 ст.л. борошна,
Сіль, перець

Приготування:
1. Рибу порізати порційно, посолити, поперчити, залити окропом, додати спеції і варити 10 хвилин.

2. Потім помісити рибу в сотейник, обкласти скибочками картоплі. Бульйон процідити.

3. Приготувати соус: змішати вершки, жовтки, розм'якшене вершкове масло, борошно, тертий сир, сіль, перець. Розбавити рибним бульйоном до густоти сметани.

4. Залити соусом рибу з картоплею і поставити в духовку, нагріту до 180 ˚С на 15-25 хвилин.

5. Добре подавати із зеленим салатом.

Рекламний блок
Риба тушкована під соусом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com