Котлети з філе тріски
Інгредієнти:
Філе тріски - 1 кілограм,
Цибуля ріпчаста - 2 штуки,
Яйця - 2 штуки,
Рибний соус - 2 ст. ложки,
Сіль та спеції - за смаком.
Спосіб приготування:
Філе тріски нарізаємо невеликими шматочками, віджимаємо зайву рідину. Потім відправляємо в кухонний комбайн.
Цибулю дрібно нарізаємо на кілька частин і теж кладемо в комбайн.
Включаємо комбайн і подрібнюємо філе тріски з цибулею.
Отриманий фарш викладаємо в тарілку. Вбиваємо 2 яйця, солимо і перчимо. Можна також додати будь-які спеції на власний розсуд, наприклад, приправу для риби, карі і т.д. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
З готового фаршу формуємо котлети. Можете панірувати їх у борошні або сухарях, однак майте на увазі, що паніровка в процесі смаження вбирає багато олії. Так що, якщо Ви хочете приготувати по-справжньому дієтичне блюдо, без панірування краще обійтися.
Далі викладаємо котлети в розігріту на сковороді олію і обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні до готовності.
Смачного!