Інгредієнти:
Куряче філе 1200 г.
Сіль 3 ч. л.
Базилік сухий 2 ч. л.
Олія маслинова 4 ст. л.
Масло вершкове 75 г
Петрушка свіжа пучок
Бекон 250 г
Часник 3 зубчика
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Капуста брокколі 500 г
Перець чорний мелений 1 ч. л.
Інгредієнти:
Індича печінка 400 г
Шинка 150 г
Масло вершкове 75 г
Цибуля велика 1 шт.
Морква 1 шт.
Олія маслинова 50 мл
Сіль 0.75 ч. л.
Перець чорний мелений 0.3 г.
Інгредієнти:
Рис круглозернистий 2 ст.
Курка 1 кг
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Морква 1 шт.
Олія соняшникова рафінована 50 мл.
Часник 7 зубчиків
Сіль 1 ст. л.
Вода 1 л.
Приправа для плову 30 г.
Інгредієнти:
Курячий фарш 600 г.
Сіль 1 ч. л.
Яблуко 2 шт.
Цибуля фіолетова 1 шт.
Яйця курячі 1 шт.
Часник 2 зубчики
Перець чорний мелений 1 щіпка.
Борошно кукурудзяне 5 ст. л.
Олія соняшникова рафінована 100 мл.
Інгредієнти:
Тісто № 1 - нижній шар:
Яйця курячі 1 шт.
Кефір 100 мл
Борошно пшеничне 12 ст. л.
Сіль 1 щіпка
Масло вершкове 70 г
Тісто № 2 - верхній шар:
Майонез 100 г
Молоко 30 мл
Борошно пшеничне 3 ст. л.
Розпушувач 1 ч. л.
Яйця курячі 1 шт.
Начинка:
Сіль 1 щіпка
Куряче філе 200 г
Цибуля ріпчаста 5 шт.
Часник 5 зубчиків
Олія соняшникова нерафінована 2 ст. л.
Перець чорний мелений 1 щіпка.
Для форми (при необхідності):
Панірувальні сухарі 2 ст. л.
Олія соняшникова нерафінована 1 ст. л.