Відкрити категорії
Паштет з індюшиної печінки

Паштет з індюшиної печінки


Інгредієнти:
Індича печінка 400 г
Шинка 150 г
Масло вершкове 75 г
Цибуля велика 1 шт.
Морква 1 шт.
Олія маслинова 50 мл
Сіль 0.75 ч. л.
Перець чорний мелений 0.3 г.

- Переглянути -
Переглядів: 6424   |  Коментарів 0
Плов з куркою

Плов з куркою


Інгредієнти:
Рис круглозернистий 2 ст.
Курка 1 кг
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Морква 1 шт.
Олія соняшникова рафінована 50 мл.
Часник 7 зубчиків
Сіль 1 ст. л.
Вода 1 л.
Приправа для плову 30 г.

- Переглянути -
Переглядів: 17266   |  Коментарів 0
Курячі котлети з яблуками

Курячі котлети з яблуками


Інгредієнти:
Курячий фарш 600 г.
Сіль 1 ч. л.
Яблуко 2 шт.
Цибуля фіолетова 1 шт.
Яйця курячі 1 шт.
Часник 2 зубчики
Перець чорний мелений 1 щіпка.
Борошно кукурудзяне 5 ст. л.
Олія соняшникова рафінована 100 мл.

- Переглянути -
Переглядів: 4585   |  Коментарів 0
Пиріг з куркою і цибулею

Пиріг з куркою і цибулею


Інгредієнти:

Тісто № 1 - нижній шар:
Яйця курячі 1 шт.
Кефір 100 мл
Борошно пшеничне 12 ст. л.
Сіль 1 щіпка
Масло вершкове 70 г

Тісто № 2 - верхній шар:
Майонез 100 г
Молоко 30 мл
Борошно пшеничне 3 ст. л.
Розпушувач 1 ч. л.
Яйця курячі 1 шт.

Начинка:
Сіль 1 щіпка
Куряче філе 200 г
Цибуля ріпчаста 5 шт.
Часник 5 зубчиків
Олія соняшникова нерафінована 2 ст. л.
Перець чорний мелений 1 щіпка.

Для форми (при необхідності):
Панірувальні сухарі 2 ст. л.
Олія соняшникова нерафінована 1 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 13887   |  Коментарів 0
Террін з куркою

Террін з куркою


Інгредієнти:
Куряче філе 650 г
Цибуля 1 шт.
Часник 3 зубчика
Горіхи кедрові 3 ст. л.
Батон з висівками 0.5 шт.
Маслинова олія 3 ст. л.
Базилік зелений свіжий 1 пучок
Петрушка свіжа 0.5 пучок
Перець чорний мелений
Яйця курячі 1 шт.
Сіль.

- Переглянути -
Переглядів: 9596   |  Коментарів 0
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Контакти: wagcooking@gmail.com