Відкрити категорії
Курка запечена з овочами


Інгредієнти:
Гомілка куряча 800 г
Часник 3 часточки.
Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
Олія рослинна 30 мл
Сіль 1 ч.л.
Червоні помідори 200 г
Солодкий перецьчервоний (паприка) 1 шт.
Солодкий перець жовтий 1 шт.
Розмарин гілочки 3 шт.
Помідори Черрі 200 г
Перець чорний мелений ¼ ч.л.

- Переглянути -
Переглядів: 6 989   |  Коментарів 0
Курячі гомілки, запечені в листковому тісті


Інгредієнти:
Гомілка куряча 5 шт.
Тісто листкове дріжджове 500 г
Сіль 1 ч. л.
Перець чорний мелений 3 щіпка
Олія соняшникова рафінована 5 ст. л.
Яйця курячі 1 шт.

- Переглянути -
Переглядів: 15 099   |  Коментарів 0
Курячі гомілки запечені з мандаринами


Інгредієнти:
Гомілка куряча 7 шт.
Перець чорний мелений 2 щіпки
Сіль 0.75 ч. л.
Паприка солодка мелена 1 ч. л.
Свіжий імбир 20 г
Олія оливкова 2 ст. л.
Розмарин сухий 1.5 ч. л.
Мандарини 2 шт.
Цибуля біла 1 шт.
Цукор 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 8 891   |  Коментарів 0
Ситний курячий салат


Інгредієнти:
Куряче філе 800 г
Печериці мариновані 800 г
Морква 3 шт.
Майонез 200 г
Цибуля ріпчаста 3 шт.
Горіхи волоські 200 г
Олія соняшникова нерафінована 100 мл
Перець чорний мелений 0,5 ч. л.
Сіль 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 18 281   |  Коментарів 0
Запечене індиче стегно


Інгредієнти:
Індиче стегно 1300 г
Часник 4 зубчика
Гірчиця французька (із зернятками) 5 ст. л.
Перець чорний мелений - щіпка
Сіль - щіпка.

- Переглянути -
Переглядів: 16 584   |  Коментарів 0
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 13
Контакти: wagcooking@gmail.com