Відкрити категорії
Курячі ніжки


Курячі ніжки відварюють і смажать, тушать і запікають. Готують з курячих стегенець чудові закуски і супи, маринують для гриля і барбекю, обсмажують у фритюрі і на сковороді. Дуже смачні страви виходять з курячих ніжкок, приготовлених навіть самим простим способом. І це також нескладна і смачна страва для ситної трапези.

- Переглянути -
Переглядів: 15 045   |  Коментарів 0
Курячі грудки у вершковому соусі


Інгредієнти:
Куряча грудка 700 г
Горілка 100 мл
Рослинна олія 30 мл
Морська сіль ½ ч.л.
Вершки 20-22% 300 мл.
Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт.

- Переглянути -
Переглядів: 5 686   |  Коментарів 2
Котлети курячі з сиром


Інгредієнти:
Курка 1 шт.
Рослинна олія 50 мл
Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
Пармезан 40 г
Сіль ½ ч.л.
Петрушка 20 г
Перець чорний мелений ½ ч.л.
Яйце куряче 1 шт.

- Переглянути -
Переглядів: 7 593   |  Коментарів 0
Курка запечена з овочами


Інгредієнти:
Гомілка куряча 800 г
Часник 3 часточки.
Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
Олія рослинна 30 мл
Сіль 1 ч.л.
Червоні помідори 200 г
Солодкий перецьчервоний (паприка) 1 шт.
Солодкий перець жовтий 1 шт.
Розмарин гілочки 3 шт.
Помідори Черрі 200 г
Перець чорний мелений ¼ ч.л.

- Переглянути -
Переглядів: 7 205   |  Коментарів 0
Курячі гомілки, запечені в листковому тісті


Інгредієнти:
Гомілка куряча 5 шт.
Тісто листкове дріжджове 500 г
Сіль 1 ч. л.
Перець чорний мелений 3 щіпка
Олія соняшникова рафінована 5 ст. л.
Яйця курячі 1 шт.

- Переглянути -
Переглядів: 15 569   |  Коментарів 0
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 13
Контакти: wagcooking@gmail.com