Відкрити категорії
Холодець


Інгредієнти:
Яловичина на кістці 1500 г.
Півень 1500 г.
Морква 1 шт.
Перець духмяний 7 шт.
Часник 1 голівка.
Сіль 2 ст. л.
Лавровий лист 2 шт.
Яйця курячі 1 шт.

- Переглянути -
Переглядів: 22 016   |  Коментарів 0
Куряче філе в вершково-грибному соусі


Інгредієнти:
Куряче філе 300 г
Гриби шампіньйони 200 г
Вершки 250 мл
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.
Сіль 1 ч. л.
Перець чорний мелений.
Паприка солодка мелена 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 7 491   |  Коментарів 0
В'ялена куряча грудка


Інгредієнти:
Куряча грудка 3 шт.
Сіль 3 ст. л.
Паприка солодка мелена 1 ст. л.
Перець червоний мелений 2.5 ч. л.
Часник 4 зубчики.
Перець чорний мелений 4 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 10 398   |  Коментарів 0
Котлети по-київськи


Інгредієнти:
Куряче філе 800 г
Яйця курячі 2 шт.
Масло вершкове 150 г.
Панірувальні сухарі 8 ст. л.
Перець чорний мелений
Сіль
Олія соняшникова рафінована 6 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 18 224   |  Коментарів 0
Курник


Інгредієнти:
Тісто дріжджове 600 г
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.
Сіль 2 щіпки
Кріп свіжий 1 пучок
Млинці 4 шт.
Яйця курячі 4 шт.
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Гриби шампіньйони 100 г
Рис довгозернистий 300 г
Куряче філе 300 г.

- Переглянути -
Переглядів: 6 880   |  Коментарів 0
1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Контакти: wagcooking@gmail.com