Відкрити категорії

Курячі ніжки




Інгредієнти:
Курячі ніжки 8-9 шт
Цибуля ріпчаста-1 шт
Часник 3-4 зубчики
Морква 1 шт
Болгарський перець 1 шт
Сіль 1 ч. л.

Спосіб приготування:
Нарізати потрібно цибулю та часник.
На сковороду налити трохи рослинної олії.
І на слабкому вогні потушкувати цибулю з часником (4-5 хвилин).



Моркву очистити і натерти на крупній або дрібній терці, як ви любите. І додати до цибулі.



Перець очистити від насіння і промити. За кольором, звичайно, краще брати будь-який, крім зеленого - жовтий, червоний, оранжевий.
Додати на сковороду і тушкувати ще 5 хвилин.



Курячі ніжки промити, посолити, додати трав сушених та спецій за бажанням.



Після чого викласти їх всі поверх овочів і залити водою.



Вода повинна майже повністю покривати курку.
Накрити сковороду кришкою і тушкувати 30 хвилин (через 15 хвилин перевернути кожну ніжку на інший бік). За цей час можна приготувати абсолютно будь-який гарнір, який тільки душа забажає. Ця курка до всього підходить.



Неодмінно перевірте готовність наприкінці - проткніть вилкою саму м'ясисту ніжку: якщо почне витікати червоно-бордовий сік - тушкуйте ще, якщо прозоро-білий - все готово!

Можна приготувати відразу багато таких ніжок - дуже зручно доварювати різні гарніри, маючи готову основу у вигляді курки і таку смачну підливу з овочами.



Смачного!


Курячі ніжки
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com