Справжні котлети по-київськи
Інгредієнти:
куряче філе - 1 кг;
вершкове масло - 120 г;
кріп - 60 г;
сік лимона - 1 ст. л.;
яйця - 4-5 шт.;
панірувальні сухарі;
сіль;
чорний перець;
борошно;
рослинне масло.
Сьогодні для вас найсмачніший рецепт справжніх котлет по-київськи. А щоб котлети вийшли соковитими і дуже смачними, треба знати кілька простих правил. Дивись рецепт далі.
Процес приготування справжніх котлет по-київськи.
- Готуємо начинку. В розм'якшене вершкове масло додати подрібнений кріп і видавити сік лимона. Перемішати. Столовою ложкою формуємо начинку і викладаємо на тарілку, накрити харчовою плівкою. Відправляємо в морозильну камеру на 15-20 хвилин.
- Підготуємо куряче філе. Велике куряче філе розріжемо уздовж і розріжемо посередині. Викладаємо його на дошку зовнішньою частиною вниз, накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо його гладкою стороною молотка, щоб не пошкодити м'ясо. Відбиваємо куряче філе у пласт товщиною 3-4 мм.
- Потім солимо і перчимо.
- Заморожену начинку щільно загортаємо в мале куряче філе, потім перекладаємо на велике куряче філе і формуємо котлету.
- Котлети обвалюємо в борошні з усіх сторін. Потім відправляємо 2-3 рази в яйце і панірувальні сухарі, щоб при смаженні масло залишалося всередині.
- Підготовлені котлети відправляємо в розпечену рослинну олію і обсмажуємо 3-4 хвилини.
- Перекладаємо котлети у форму і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
- Котлета по-київськи виходить хрустка, зверху соковита і ніжна всередині.
- Смачного!
Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Справжні котлети по-київськи - рецепт приготування з покроковими фото
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Справжні котлети по-київськи - рецепт приготування з покроковими фото
Рейтинг: 9/10
(голосів: 71)
Ключові слова: Страви з птиці / Страви з курятини / КотлетиChiefCook
2021-01-15
Рекомендуємо кулінарні рецепти: