Відкрити категорії
Стручкова квасоля по-китайськи

Стручкова квасоля по-китайськи


Інгредієнти:
Стручкова квасоля (можна заморожену) - 300г
Кукурудзяний крохмал - 1 ч. л. (Можна замінити картопляним - 1/2 ч. л.)
Імбир свіжий (натерти на дрібній тертці) або мелений - 1 ст. л.
Часник - 3 зубчики
Соус табаско - 1 ч. л. (Можна замінити меленим перцем чилі - 1/4 ч. л.)
Соєвий соус - 4 ст. л.
Кунжутне масло - 1,5 ч. л.
Коричневий цукор (можна замінити медом) - 1 ч. л.
Рослинна олія для смаження - 2 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 4407   |  Коментарів 0
Брюссельська капуста в молочному соусі

Брюссельська капуста в молочному соусі


Інгредієнти:
Брюссельська капуста - 500г (свіжа або морожена)
Масло вершкове - 40г
Кріп і петрушка свіжі - разом 1 пучок ~ 50г (або за бажанням, хто любить зелень, може взяти побільше)
Молоко - 125мл (половина склянки)
Капустяний відвар - 100мл
Борошно - 1 столова ложка
Корінь селери - за смаком
Сік 13 лимона
Сіль
Чорний перець, білий перець, мускатний горіх за смаком

- Переглянути -
Переглядів: 4588   |  Коментарів 0
Швидка вечеря із стручкової квасолі і шинки

Швидка вечеря із стручкової квасолі і шинки


Інгредієнти:
400 г стручкової квасолі замороженої
200-300 г шинки
1-2 цибулини
2-3 зубчики часнику
сіль
рослинна олія

- Переглянути -
Переглядів: 4035   |  Коментарів 0
Квасоляна запіканка з курячою грудкою

Квасоляна запіканка з курячою грудкою


Інгредієнти:
4 шт курячої грудки (по 125гр кожна)
2 банки червоної квасолі консервованої (по 400гр кожна)
1 цибулина
3-4 зубчики часнику
3 ст.л. томатної пасти
125 мл курячого бульйону
200 гр вершки
50 гр натертого пармезану
пучок петрушки
сіль, перець, паприка мелена
рослинна олія для смаження

- Переглянути -
Переглядів: 4598   |  Коментарів 0
Морквяне жарке з лисичками

Морквяне жарке з лисичками


Інгредієнти:
800г моркви
400мл овочевого бульйону
1 ч. л. цукру
1/2 ч. л. мускатного горіха
400г лисичок
100г шинки
рослинна олія
150г вершкового сиру
гілочки зеленої цибулі

- Переглянути -
Переглядів: 1870   |  Коментарів 0
1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Контакти: wagcooking@gmail.com