Відкрити категорії
Смажена брюссельська капуста


Інгредієнти:
Капуста брюссельська 400 г
Цибуля-шалот 100 г
Рослинна олія 20 мл
Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт.
Сіль ¼ ч.л.
Перець чорний мелений ¼ ч.л.
Бальзамічний соус 50 мл
Кедрові горішки 30 г.

- Переглянути -
Переглядів: 10 778   |  Коментарів 0
Картопляні крокети


Інгредієнти:
Вершки 35-40% 40 мл
Картопля 700 г
Кінза (коріандр) 10 г
Кріп 15 г
Петрушка 15 г
Борошно пшеничне 60 г
Яйце куряче 2 шт.
Манна крупа 35 г
Сухарі панірувальні 4 ст.л.
Масло для фритюру 700 мл.

- Переглянути -
Переглядів: 16 831   |  Коментарів 0
Тушкована капуста з картоплею


Інгредієнти:
Капуста білокачанна 300 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Картопля 2 шт.
Морква 1 шт.
Томатна паста 70 г
Вода 100 мл
Сіль 3 щіпки
Олія соняшникова рафінована 5 ст. л.
Овочева приправа 2 щіпки.

- Переглянути -
Переглядів: 25 513   |  Коментарів 7
Капустяна солянка з шампіньйонами


Інгредієнти:
Капуста білокачанна 800 г
Вода 2 ст. л.
Винний оцет білий 7 мл
Суміш перців 2 г
Сіль 2 щіпки
Олія соняшникова рафінована 3 ст. л.
Солоні огірки 150 г
Томатна паста 1 ст. л.
Цибуля ріпчаста 150 г
Гриби печериці 350 г
Цукор 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 5 361   |  Коментарів 0
Фарширований перець


Інгредієнти:
400 г будь-якого фаршу,
200 г відвареного рису,
8-10 шт. болгарського перцю,
150 г томатної пасти або соусу,
150 г сметани,
200 г цибулі,
200 г моркви,
перець,
сіль,
рослинна олія.

- Переглянути -
Переглядів: 11 190   |  Коментарів 0
1 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... 49
Контакти: wagcooking@gmail.com