Відкрити категорії

Салат осінній


Салат осінній


Інгредієнти:
баклажан - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
солодкий перець - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
помідори - 5 шт.;
часник - 2 зубчики;
рослинна олія для обсмажування овочів - 6 ст. л.;
сіль, перець - за смаком.

Спосіб приготування:
Цибулю ріпчасту нарізати дрібним кубиком. Налити на сковороду олію і обсмажувати в ньому цибулю 2 хвилини, помішуючи, щоб не підгоріла.

Моркву нарізати дрібним кубиком і відправити обсмажуватися до цибулі. Помішувати постійно, щоб нічого не пригоріло.

Салат осінній

Рекламний блок

Солодкий перець нарізати дрібними кубиками і додати в сковороду до овочів.

Салат осінній



Баклажани очистити від шкірки, нарізати дрібним кубиком, промити і відправити в сковороду до овочів.

Салат осінній



Помідори дрібно нарізати і додати в сковороду до овочів.

Салат осінній



Перемішати, зробити маленький вогник, закрити сковороду кришкою і тушкувати овочі 20 хвилин. Зрідка можна відкривати і помішувати, щоб нічого не підгоріло. Потім додати сіль, перець і розтертий часник. Перемішати і через 1 хвилину вимкнути.

Салат осінній



Дати охолонути салату, потім перекласти його в вазочку і можна подавати на стіл. Страва, приготована за цим рецептом, порадує прекрасним смаком і яскравими барвами осені.

Смачного!

Рекламний блок
Салат осінній


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com