Відкрити категорії

Салат з авокадо




Інгредієнти :
Авокадо - 1шт.,
Бекон копчений - 100 гр.,
Помідори - 4шт.,
Салат - 0.5пучка,
Сухарики пшеничні білі - 1 пакет,
Каперси - 2ст.л.,
Лимон - 0.5шт.,
Оцет яблучний - 2ст.л.,
Гірчиця (готова) - 2ч.л.,
Олія оливкова - 120 гр.,
Часник - 2зуб.,
Цибуля ріпчаста червона - 1шт.,
Сіль і чорний перець за смаком.


Спосіб приготування:
Бекон нарізати невеликими шматочками і обсмажити на сковороді до золотистого кольору. Викласти обсмажений бекон на паперовий рушник.

Салат з авокадо


На цій же сковороді обсмажити в жирі, що залишився каперси протягом хвилини. Також викласти на паперовий рушник.



Листя салату вимити й обсушити. Нарвати невеликими шматочками.

Цибулю нарізати півкільцями.



Авокадо розрізати на дві половинки, прокрутити половинки один щодо одного і розкрити плід. Злегка стукнути ножем по кісточці, щоб ніж застряг у ній і видалити кісточку. Частину м'якоті нарізати кубиками (можна для цього використовувати спеціальну сітку для нарізки) вийняти її з шкірки.
Стиглий авокадо має бути зовні без чорних плям (допускаються маленькі крапушки), темно-зеленого кольору, твердим і в той же час при легкому натисканні повинна залишатися ямочка. Всередині хороший плід чисто світло-зеленого кольору.



Помідори нарізати часточками.



З лимона вичавити сік. Часник пропустити через прес.

Приготування заправки:
Змішати масло, сік лимона, оцет, гірчицю, часник, сіль і перець до однорідної консистенції.



У глибокій ємності змішати бекон, каперси, помідори, авокадо, сухарики, салат, цибулю і полити заправкою, перемішати.



Викласти салат в салатницю і прикрасити скибочками авокадо.



Смачного!


Салат з авокадо


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com