Відкрити категорії

Кабачковий торт




Інгредієнти:
3 невеликих кабачка,
9 ст.л. борошна,
6 яєць,
сіль, перець за смаком,
200 г майонезу,
3 зубчики часнику,
зелень для прикраси,
рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування:
Кабачки очистити і натерти на крупній тертці. Додати яйця.

Кабачковий торт


Перемішати, посолити, поперчити. Додати борошно і добре перемішати. Тісто повинно бути як на оладки.



Випікати на попередньо розігрітій сковороді на середньому - маленькому вогні. До речі, тісто по сковороді не розтікається, тому наливши його на сковороду, акуратно, краще лопаткою, розподіліть його по всій сковороді.



Смажаться млинці дуже швидко. Буквально за пару хвилин з кожного боку.



Поки млинці вихолоняють приготуємо часниково-майонезний соус. У майонез додати тертий на дрібній терці часник, сіль, чорний перець за смаком. Можна додавати і зелень.



Кожен млинець тепер промащуємо нашим соусом і збираємо торт.



Взагалі начинка може бути різна. Добре підуть тут і різаний помідор, і тушкована цибуля з морквою.

Перед подачею прикрашаємо зеленню. Або за смаком.

Смочного!


Кабачковий торт


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Юлія
Зараз готую по Вашому рецепту)) аромат чудовий)
фото
admin
Повинно вийти дуже смачно ;)
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com