Голубці з картоплею та грибами
Інгредієнти:
Головка капусти-2 кг
Картопля сирої-1 кг
Цибуля-2 шт, великих
Часник-3-4 зубця
Гриби-500 гр
сіль перець
Якщо не пост, то 500 мл сметани (бажано домашньої)
зелень
Борошно-1 ст.л
Вода-0.5 л
Приготування:
У капусти вирізати качан і пропарити її як зазвичай на голубці.
Картоплю натерти на крупній тертці і віджати рідину.
Цибулю нарізати кубиками і смажити на олії. Потім туди кинути гриби і смажити до готовності. Потім трохи цибулі з грибами залишити в сковороді, насипати 1 ст.л муки перемішати. Залити все 0.5 л води, посолити, поперчити. Це буде заливка.
Решту цибулю з грибами додати в картоплю, все перемішати, посолити, поперчити. Це начинка.
Накрутити голубці, помістити їх у форму, кожен шар пересипати часником. Залити заливкою і поставити в духовку на 1 годину.
Якщо це не піст, то голубці залити сметаною, а не заливкою.
Смачного!