Відкрити категорії

Кольорова капуста в хрусткому клярі


Кольорова капуста в хрусткому клярі


Інгредієнти:
1 середній качан кольорової капусти;

Для кляру:
3/4 склянки борошна,
1/2 склянки пива,
1 велике яйце,
сіль,
перець,
рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування:
Готуємо кляр: вінчиком збиваємо борошно, яйце і пиво. Солимо й перчимо. Кляр виходить дуже хрусткий саме завдяки пиву.

Кольорова капуста в хрусткому клярі

Рекламний блок

Розбираємо капусту на суцвіття. Опускаємо капусту в киплячу підсолену воду, варимо 5-7 хвилин.

Відкидаємо капусту на друшляк, чекаємо, поки трохи охолоне й добре стече вода. Нагріваємо масло в сковороді, приблизно 1 см в глибину. Занурюємо шматочки капусти в кляр.

Кольорова капуста в хрусткому клярі



Обсмажуємо до золотистого кольору з усіх сторін.

Кольорова капуста в хрусткому клярі



Готові шматочки перекладаємо на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

Кольорова капуста в хрусткому клярі



Капусту в клярі можна подавати з улюбленим соусом, з овочами, з м'ясом.

Кольорова капуста в хрусткому клярі



Смачного!

Рекламний блок
Кольорова капуста в хрусткому клярі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com